Όχι άλλο δάνειο - No more loan - Ya basta de prestamos


Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Εύπεπτη αριστερή στοχοποίηση για απόκρυψη της εθνικής προδοσίας

Κουκουλοφόρος, εθνικός εχθρός, κυνηγιέται από τα ΜΑΤ.
πηγή http://youpayyourcrisis.blogspot.com/
Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες ένα σκηνικό συνειδητής παραπλάνησης: ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορείται για τους προπηλακισμούς βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, και για πλήθος άλλων δράσεων έκφρασης αντίστασης σε ένα πολιτικό κατεστημένο, το οποίο όχι μόνον δεν εισακούει τον πολίτη όταν φωνάζει, αλλά τον κτυπάει, τον ψεκάζει με ασφυξιογόνα χημικά, και τον κυνηγάει μακριά από τις συγκεντρώσεις. Η αντίσταση, δεν αφορά μόνο στα μέτρα λιτότητας και τις δραστικές περικοπές σε όλους τους μισθούς και τα επιδόματα, στην κατάργηση με έμμεσο τρόπο δωρεάν δημόσιας εκπαίδευσης και υγείας. Αυτά, οι περισσότερες νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις, θα προσπαθούσαν να τα περάσουν, και η αριστερά -παραδοσιακά υπέρ των λαϊκών μαζών- θα συσπείρωνε τον κόσμο σε κινητοποιήσεις "ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα". Το έργο, το έχουμε δει πολλές φορές. Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

πηγή http://youpayyourcrisis.blogspot.com/

Για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, καταστρατηγείται το σύνταγμά της, καταπατούνται οι νόμοι, και εκχωρούνται λόγω δανείου και όχι πολέμου, εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα σε ξένους. Το ελληνικό κράτος παραιτείται αμαχητί από οποιαδήποτε διεκδίκηση, και εκεί που περιμέναμε ότι ο στρατός θα εγείρει ζητήματα εθνικής ασφάλειας, έχουμε μονάχα σιγή. Τούρκοι ισχυρίζονται ότι θα αγοράσουν ελληνικά νησιά, το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ορέγονται Σκοπιανοί, τα λιμάνια Ισραηλινοί -οι οποίοι συνεργάζονται άψογα με την κυβέρνηση Παπανδρέου (βλ. Καράβι για τη Γάζα, που δεν έφυγε ποτέ) και οι έλληνες πολίτες παρακολουθούμε αυτό το εφιαλτικό σενάριο ξεπουλήματος, κατόπιν έμμεση κατάκτησης της χώρας. Δικαίως, ο Γ. Παπανδρέου και οι συνεργάτες του αποκαλούνται από το πλήθος στην πλατεία Συντάγματος "Προδότες".

πηγή http://youpayyourcrisis.blogspot.com/

Εδώ, έρχεται ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ - ενάντια στα μέτρα λιτότητας, την αδικία, την ανεργία - το ίδιο λεξιλόγιο, μια εύπεπτη λύση αριστερής αντιπολίτευσης, που καταδεικνύει τα ελαττώματα του νεοφιλελευθερισμού. Για πολλά χρόνια, μάθαμε να επιβιώνουμε με ελάχιστα, σε αντίθεση με τους πολιτικούς, τους προϊστάμενους, τους ιθύνοντες σε επιτροπές, συμβούλια, τα κομματόσκυλα. Μάθαμε να επιβιώνουμε, τρώγοντας από τα κεκτημένα των προγόνων μας, που έτυχε να ζήσουν σε εποχές (μεταπολεμικά) στις οποίες, όποιος δούλευε, αμειβόταν. Σήμερα, όποιος δουλεύει, συντηρεί εκείνους που κάθονται -από επιλογή, και όχι λόγω ανεργίας- όπως οι χρεοκοπημένες τράπεζες, στις οποίες πήγε η οικονομική βοήθεια "για να μην πτωχεύσει η χώρα", επειδή επένδυσαν στο υποτιθέμενο γρήγορο κέρδος του χρηματιστηρίου, και όχι στην παραγωγική εργασία.

Το πρωτοσέλιδο της "Ε" μετά τα γεγονότα της 29/6.

Συκοφάντηση, ελεεινολογία, και απαξίωση μιας εθνικότητας, την οποία καλώς - κακώς, την έχει η ταυτότητα όλων μας επάνω, και η οποία μας συνοδεύει από την ώρα που γεννιόμαστε μέχρι το θάνατο. "Έλληνας, ο τεμπέλης", "Έλληνας, ο κλέφτης", "Έλληνας, εκείνος που προδίδει την πατρίδα του για μια δόση δανείου". Ταπείνωση και εξευτελισμός, πρεζάκια των αγορών οι κυβερνώντες, και εμείς οι συγγενείς που ξεπουλάμε ό,τι έχουμε για να τους εξασφαλίσουμε τη δόση. Ο Έλληνας, ο προδομένος πολίτης της Ευρώπης, φωνάζει ΠΡΟΔΟΤΕΣ στους κυβερνώντες του, αντιστέκεται προπηλακίζοντάς τους, γιατί αν είχε όπλα, θα κυνηγούσε τον εχθρό, αλλά και τον εθνοπροδότη με ακόμα μεγαλύτερο μαίνος. Εκείνοι, δείχνουν το ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να μεταθέσουν το δριμύ κατηγορώ του λαϊκού κινήματος σε αριστερές φιλολογίες. Βολεύει η στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, φοβάται να πει "εθνικό", "πατριωτικό", "εθνική προδοσία", και αν την ξεστομίσει, άλλοι πριν από αυτόν έχουν αποκτήσει τα πνευματικά δικαιώματα επί των λέξεων.



Μην εμπιστεύεστε τις λέξεις, μας έμαθαν να τις χρησιμοποιούμε στρεβλά. Σαν πρωτάρηδες ερωτευμένοι, φοβόμαστε να πούμε "σ' αγαπώ" στην πρωταρχική συνθήκη ύπαρξής μας, τη χώρα μας. Χρόνια εκπαίδευσης, και ο Έλληνας μάθαινε να λειτουργεί ατομικά, χωρίς συναίσθηση πατρίδας και συλλογικότητας της ύπαρξης, στα πλαίσια του "ευρωπαϊκού εκμοντερισμού", στα πλαίσια της ψευδούς πασοκικής "δημοκρατίας", που αντιτασσόταν στο "χουντικό" παρελθόν της βίας και της καταστολής που είχε στόχο "να σώσει τη χώρα από τον κομμουνισμό".


πηγή http://youpayyourcrisis.blogspot.com/

Μας τελείωσαν, και ο κομμουνισμός, και ο εθνικισμός. Η παράδοση της χώρας μας στα παγκόσμια τραστ των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων από τη δήθεν σοσιαλιστική κυβέρνηση, μας έδωσε το χαστούκι που χρειαζόμασταν για να ξυπνήσουμε από τη χαύνωση του κίβδηλου διχασμού που μας είχαν υποδείξει ως μονόδρομους - ή αριστερά, ή δεξιά. Το ΠΑΣΟΚ, το σοσιαλιστικό κόμμα της μετριοπάθειας (ή της μετριότητας;), κατάφερε να διοργανώσει την 30-ετή υπερχρέωση της χώρας, όπως αντίστοιχα έκανε ο Ρήγκαν, ο νεοφιλελεύθερος, στις ΗΠΑ, και οι υπόλοιπες μαριονέτες της δεκαετίας του '80, της "άνοιξης" των χρηματιστηρίων. Φτάσαμε να ζήσουμε σήμερα τη χειρότερη υποδούλωση που βίωσε η χώρα μας μετά τη γερμανική κατοχή, και την περιβόητη γενιά του Πολυτεχνείου να διατάζει βία και καταστολή στην αντίσταση.


Η "δημοκρατία" του κ. Παπανδρέου.
πηγή http://youpayyourcrisis.blogspot.com/

Στο Σύνταγμα, ένα πανώ γράφει "Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά: μόνη λύση η ανθρωπιά". Η μεταπολίτευση τελείωσε, και με το τέλος της ξαναγράφεται το παραχαραγμένο λεξικό της ελληνικής συνείδησης. Οι επίλογοι προσωπικοτήτων όπως οι Παπουτσής, Δαμανάκη, και βέβαια Παπανδρέου, Νταλάρας, είναι δακρύβρεχτοι, όχι από συγκίνηση, αλλά από τα δακρυγόνα με τα οποία δηλητηρίασαν τα αδέρφια τους, τους Έλληνες διαδηλωτές, τους ψηφοφόρους τους, και τους συναγωνιστές τους τότε, στο Πολυτεχνείο. Μαζί τους ξαναγράφεται και η ιστορία: ποιοι κρύβονται πίσω από τα γεγονότα που αλλάζουν τις δομές εξουσίας στη χώρα; Γνωρίζουν πολύ καλά μεγαλοδημοσιογράφοι, που σπεύδουν να μιλήσουν για "πολιτικό κόστος" όταν ένα συμβάν πλήττει την ελληνική κοινωνία, και συμφέρει να αποδοθεί "κάπως". Σενάρια επί σεναρίων, θεωρίες συνωμοσίας, αντιμάχονται για την εγκυρότερη επίκληση πηγών, περιμένοντας τη σειρά τους για να αποκαλύψουν βαθύτερες συσχετίσεις γεγονότων στο βιβλίο της χώρας, όπως λίγοι τα είδαν εκ των ένδον, και όμως, όλοι τα έζησαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην καθημερινότητα.

πηγή http://youpayyourcrisis.blogspot.com/
Ποιο θα είναι το τέλος; Ουδείς δεν γνωρίζει. Άλλωστε, η ιστορία δεν τελειώνει ποτέ. Αυτό που έχει τελειώσει στη συνείδηση του κόσμου, είναι οι πρωταγωνιστές της, εκείνοι που πρόδωσαν τη χώρα και ξεφτίλισαν τον ελληνικό λαό. Εκείνοι, που ακρωτηρίασαν έστω και την ισχνή μορφή δημοκρατίας που υπήρχε, εφαρμόζοντας την "ενισχυμένη" αναλογική. Εκείνοι που μας έμαθαν ότι τη λέξη "πατρίδα", έχουν δικαίωμα να την επικαλούνται μόνον αυτοί, γιατί όλοι οι άλλοι, εκτός κοινοβουλευτικού σώματος, είναι φασίστες. Ξαναγράφουμε το λεξικό της πατρίδας μας, και αυτή τη φορά, δεν θα αφήσουμε κανένα λαοπλάνο πολιτικό να το παραχαράξει.



Δεν υπάρχουν σχόλια: