Όχι άλλο δάνειο - No more loan - Ya basta de prestamos


Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Μια η λύση για "εθνική σωτηρία"

Ξεμπαζώνουμε και χαρίζουμε, μην το χάσετε.

Πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας ανδρείκελα των σωμάτων ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ, μαζί με τους εκπαιδευόμενούς τους, που προσποιούνται τους διαδηλωτές. Μοντέλα πλήρως εξοπλισμένα με χρήμα του ελληνικού λαού, κατάλληλα και για χημικό πόλεμο. Δοκιμασμένα σε απολυταρχικά καθεστώτα (ψευτο-δημοκρατία Ελλάδας) με επ' αορίστου εγγύηση απουσίας βούλησης, κριτικής, ανθρωπιάς και συνείδησης της δικαιοσύνης.
Βαράνε αδιακρίτως, ψεκάζουν, συλλαμβάνουν, αποτελειώνουν. Η ομάδα ΔΕΛΤΑ, εκτελεί και υπηρεσίες delivery, ακόμα και σε απόσταση από το χώρο των διαδηλώσεων. 


Τα αισθήματα αγάπης προς την πατρίδα, εκριζώθηκαν κατά την εκπαίδευση. Οι σημαίες στο πίσω μέρος των κλουβιών τους, απλά καταδεικνύουν τον εχθρό: την ελληνική κοινωνία.

Μαζί δίνεται δώρο ο αρχηγός της αστυνομίας, καθώς και ο υπουργός "Προστασίας του Πολίτη", ο οποίος έχει δοκιμαστεί (η τσίπα του) και σε εγχώριο ναυάγιο.

Εγκεκριμένο σχέδιο εξυγίανσης της οικονομίας και από το Υπουργείο Γεωργίας, τμήμα ζωικής παραγωγής. Για να μην ισχυρίζονται κάποιοι συνδικαλιστές, ότι η Ελλάδα δεν έχει πια κτηνοτροφία. Για πληροφορίες, στο σχετικό σύνδεσμο.

Δώστε, και σώστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: