Όχι άλλο δάνειο - No more loan - Ya basta de prestamos


Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Κάποιοι τους λένε απλά "σκύλους"

Εκείνοι όμως δεν σταματούν να μας αποδεικνύουν ότι είναι πλάσματα με συναισθήματα πολύ πλουσιότερα από κάποιους που καταχρηστικά αποκαλούνται "άνθρωποι".

Αναδημοσίευση άρθρου
Μετά τη Λάσι, τα 101 σκυλιά της Δαλματίας, τον υπαστυνόμο Ρεξ, τον... Ρανταπλάν και τον Μιλού του δαιμόνιου Τεν-Τεν, ο άξιος διάδοχος του θρυλικού Κανέλλου, Λουκάνικος ή απλά Λουκ, βλέπει το όνομά του να προστίθεται στη λίστα των διασημοτήτων του είδους του.


Ο Λουκάνικος....












...εξώφυλλο στον Economist!

Στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook ο Λουκάνικος είναι εξαιρετικά δημοφιλής, με περισσότερες από τέσσερις σελίδες αφιερωμένες στην ηρωική δράση του, με κάθε μία να αριθμεί χιλιάδες φίλους. Ενδεικτικά, η ισπανική σελίδα Lukánikos, el perro anti-sistema! έχει σχεδόν τρεις χιλιάδες φίλους, στη σελίδα Lukanikos , Luka Luka!! με 500 περίπου φίλους η φωτογραφία του θυμίζει τον... Μπαράκ Ομπάμα, στην επίσης ισπανική Lukánikos, el perro griego έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 5.600 χρήστες, ενώ η ομάδα Loukanikos έχει περίπου 2.000 φίλους.
Αφιέρωμα στον Λουκ έκανε και η τηλεόραση του γνωστού γερμανικού περιοδικού, Spiegel, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Ο αξέχαστος Κανέλος, όπως απολάμβανε τη μεσημεριανή του σιέστα στο αίθριο του Αβέρωφ, πριν αρχίσει τους.... κοινωνικούς αγώνες.
Εδώ είναι ακόμα πιτσιρικάς, η φωτογραφία είναι τραβηγμένη τέλη της δεκαετίας του '90. Πως πέρασαν έτσι τα χρόνια; Στο facebook, σε blog, και σε τραγούδι, ο Κανέλος θα ζει πάντα στις αναμνήσεις μας.





















Η Σαν-Παπιέ, ο διασημότερος σκύλος των διαδηλώσεων, "έφυγε" πριν από λίγο καιρό. Εδώ, το 2008 σε πορεία.

Μοναστηρακιώτης, ξάπλα στο σταθμό ρίχνει τρελούς ύπνους. Μπορεί να μην είναι... πολιτικοποιημένος, αλλά η φιλοσοφημένη προσωπικότητά του κάνει τους περαστικούς να κοντοστέκονται και να τον φωτογραφίζουν στις πόζες που παίρνει όταν απολαμβάνει τη χαρά της ανέμελης ζωής...

Δεν υπάρχουν σχόλια: